Carnomaly | найбільш чудовою он-лайн цифровою платформою на ринку автомобілів.

Share:
car1.jpg
Введення
Технологія блокчейн розширилася далеко за межі області цифрової валюти. Тепер це може запропонувати ефективне рішення для автомобільної промисловості. Існує багато способів використовувати технологію Blockchain у цій галузі, як-от безпека даних або визначення походження компонентів. Таким чином, технологія Блокчейн забезпечує більш дешевий, безпечний і доступний транспорт.
У 2018, автомобільної промисловості Сполучених Штатів досягла трохи більше $1 000 000 000 000 доларів в нових продажів автомобілів і 116 000 000 000 в частинах та послуг. Реклама середні 9 500 000 000 доларів протягом останніх 3 років з 56,3% інтернет-маркетингу. В даний час споживачі використовують сторонні веб-сайти для дослідження і магазин для їх наступної покупки. Ці сторонні сайти обмежують те, як споживачі магазин автомобілів, тому що вони тільки зосередитися на одній речі,  "Ціна ". Це 3-й учасник сайту робить гроші тільки шляхом зарядки дилерів щомісячну плату зареєструвати свій інвентар. За останні 5 років, щомісячна плата за дилерам для реєстрації поставок збільшилася тисяч, навіть десятки тисяч доларів на місяць. У сучасному світі споживачі хочуть варіанти, так чому б не надати можливість для того, як вони можуть магазин для свого наступного транспортного засобу при одночасному зниженні витрат на дилера.
Існує список особистих оголошень для тих, хто шукає або продажу автомобіля, з єдиним обмеженням переходу виключно в криптовалюті, Carnomaly можна знайти простий спосіб купити нові або ужиті транспортні засоби.
Проблема
Так багато p [можна зв'язатися в Інтернеті, продавці виросли, щоб бути більш прозорим для клієнтів, щоб взяти в свої салони. Для цього вони повинні бути дуже агресивними з їх цінами на цьому 1/3 день народження сайту. Протягом попереднього десятиліття, цей цикл підштовхнуло зниження доходів і зниження доходів транспортних засобів і дозволило стороннім веб-сайтам маніпулювати ринком. Через надмірне місяць до місяця витрати на ці сторонні веб-сайти, постачальники повинні зробити різницю десь, використовуючи бідні клієнт їде компенсувати втрати витрат.
Формулювання проблем
На основі фону, що відображається, ви можете
Проблема в тому,  "як це система продажів використовується в салоні.
carr.png
Що таке карнавал?
Що, чорт візьми, Carnomaly? Це хороше запитання. Створіть ім'я для дуже складної проблеми, тому що ви хочете описати вас одним словом. Таким чином, перший етап його ім'я є так званий  "автомобіль ", ми проект підвал, щоб частина була колись легким. Але решта результуючих тотожності є трохи більш складним. Ми розуміємо, що ми воліємо бути винятковими і екстраординарними в особистому способі, таких як аномалії. Так ось, як вибрати Carnomaly доставки.
Як ми можемо вірити в стадію ми вибираємо?
Ну, ми зробили це шляхом подолання автомобільної компанії в крипто-світі за допомогою постачання першого платформи крипто-автомобілів знижку. Carnomaly забезпечить можливість отримати нижчі крипто-витрати на купівлю нових або ужитих автомобілів по всьому світу. Крім того, Carnomaly буде будувати найбільш прогресивний онлайн автомобільний ринок з найбільшою мережею провайдера в світі. Уявіть, що в змозі принести автомобіль на робочому місці, так що ви можете побачити його і визначити поточний авто в той же час. Уявіть, що в ролі платити ваші авансові гроші з Біткоїнами. Уявіть собі, отримати додаткові знижки на перший рівень угоди ви отримаєте.
Виражена статистика лише частково додана Carnomaly на онлайн-ринку.
cass.png
Рішення
Carnomaly буде найбільш передових онлайн цифрової платформи на автомобільному ринку. Споживачі будуть мати багато способів для покупки транспортних засобів. Вони більше не можуть використовувати стандартні матриці, що належать поточній платформі, лише за ціною і милями. Споживачі будуть мати нові способи, щоб магазин і Carnomaly дасть їм варіанти, необхідні, щоб прийняти рішення, перш ніж навіть вступаючи в салоні поверху. Carnomaly буде обслуговувати 2 ринки, споживачі і дилери. Ці функції зроблять покупку досвідом простіше і дозволить 30 000 + франшизи та приватні дилери можливість бути перед цими клієнтами. Для дилерів, ми будемо розглядати вартість і інвентаризації питань, які вони в даний час, допомагаючи їм отримувати криптовалюту в якості оплати.
car2.jpg
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Автомобільна знижки Carnomaly використовуватися для того, щоб дозволити покупцям, які купують нові і ужиті транспортні засоби мають можливість робити покупки більше грошей при покупці від ліцензованих автомобільних дилерів.
Споживачі, захищаючи КАРР маркери будуть розташовані в ярусах, що дозволить переконатися, що вигоди на основі повністю на маркери у них є. Більше токенів у вас є, тим більше швидкість, тим вище бачення. Споживачі зможуть отримати максимум 30% знижки, які будуть нагороджені в КАРРА Жетони, які повинні бути запропоновані на ринку для викупу. Поряд зі знижкою, рівнів будуть також мати додаткові переваги, такі як пара покупок на рік допускається для знижок, Carnomaly автомобільних роздрібних представників, щоб допомогти торговим користувачам, і повороту у вашій знижки для друзів або членів сім'ї.
Там буде 3 яруси жетонів, які можуть бути виконані за допомогою маркерів власників. Тому що кількість токенів, які ви збільшуємо, так чи на рівні членства користувача.
МАРКЕР ВІДОМОСТЕЙ
car3.png
car4.png
План
ROADMAPcar.jpg
Висновок
Carnomaly буде найбільш передових онлайн цифрової платформи на автомобільному ринку. Споживачі будуть мати багато способів для покупки автомобіля.

Інформації:
САЙТ: https://carnomaly.io/
ТЕЛЕГРАМА: https://t.me/joinchat/EBeDVhdKmLMgXQ9SUHRguA
ОФІЦІЙНИЙ документ: https://carnomaly.io/wp-content/uploads/2019/12/Carnomoly_Whitepaper_PROOF_12.18.19_v2.pdf
Https://bitcointalk.org/index.php?topic=5217582
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Carnomaly/
ЩЕБЕТАТИ: https://twitter.com/carnomaly
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/carnomaly/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCJ-KbtcHopLGt2C4KXwZJpA

МОЄ посилання на профіль: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2635975
ETH адреса: 0xD0D1766724d14Dc77E50e3A29B239ED6b2464F23

Tidak ada komentar