Crypcore - представимо стабільні монети CrypCore з ідеальним і безпечним високим прискоренням

Share:

Привіт всім ... Цього разу я представляю нові інновації щодо нових проектів із більшою кількістю присутніх функцій. Але ми повинні вчитися на всій криптовалюті, тому що ми повинні мати хороший аналіз всього проекту, поєднання з хорошою технологією впровадження, яка забезпечить проект майбутній розвиток.

Поки попит на криптовалюту все ще дуже хороший, ми повинні знати про тамтешню технологію і думати про особливості платформи майбутнього, і тоді ризик криптовалюти, якщо буде дуже хороший приріст, зробить усіх у світі комфортними та зацікавленими виробляти.

А зараз я представлю новий проект із ідеальними функціями, що дає можливість презентувати CrypCore Stable монету з найкращою підтримкою.

Яка мета Crypcore?

Стабільні монети були створені для вирішення проблеми нестабільності, оскільки прийняття криптовалюти відчуває перешкоди навколо стабільності цін. Стабільні монети успішно працювали з моменту приєднання криптовалютного простору, але ще потрібно зробити багато вдосконалень. Особливо в криптовалютній монеті, яка є колатералізованою. У цьому документі розглядається можливість виготовлення стійких криптостабільних монет, що поєднують чисту криптовалюту, системи платоспроможності та протоколи криптонотів. Crypcore - це створення криптовалют, які застосовують систему платоспроможності, яка виключає дикі зміни цін, надаючи можливість Crypcore зростати. Crypcore - це в основному поєднання криптоцифрових активів, гарантованих системою платоспроможності для забезпечення стабільності цін.

CrypCore

CrypCore - це новий проект з хорошою концепцією якісних послуг, таких як швидкі транзакції, а потім безпечні в екосистемі, а потім дуже хороші в організованій екосистемі, щоб усім користувачам було зручно перебувати на платформі.

а потім впровадити технології на дуже хорошій платформі для управління екосистемою та зробити прискорення на платформі, щоб усі користувачі зацікавились платформою, а потім за допомогою комбінації технологій також зробити фінансовий менеджмент.

CrypCore ідеально підходить для захисту, тому що це використання 3 шарів для безпеки, і кожна з цих платіжних операцій зробить усіх у світі дуже зацікавленими стати в CrypCore.

Проблеми та рішення

Занадто велика потужність видавця: Стабільні монети можуть бути ефективно вилучені з обігу в будь-який час організацією-емітентом. Наприклад, протокол Omni від тетера може надавати та відкликати лексеми, які представлені на блокчейн. З Crypcore це неможливо через технологію, засновану на Crypcore.


Завищена емісія: Велика проблема найбільш стабільних монет полягає в тому, що монети випускаються так само, як центральні банки витрачають гроші, роблячи їх уразливими до перевитрати та вразливих до інфляції. Crypcore не відчує цієї проблеми, оскільки непогашена сума визначається логікою викидів протоколу Cryptonote, і її можуть бачити всі.

Нестабільна віртуальна застава: сама по собі віртуальна застава нестабільна, тому її використання для підтримки стабільних монет важко і заплутано. В кінці цього документу ви побачите, як Crypcore сподівається вирішити цю проблему.

Високорегульовані: Стабільні монети, встановлені Fiat, сильно регулюються та обмежуються старою банківською системою.

Дорога, повільна ліквідація та закупівлі: ліквідація стабільних монет може бути повільною, оскільки з найбільш стабільним постачальником монет вам потрібно перерахувати гроші на ваш рахунок, за які будуть стягуватися банківські збори. Покупки також можуть бути повільними, оскільки вам іноді доводиться проходити процедуру KYC та переказувати гроші, які іноді потребують днів.

Складні смарт-контракти: для криптоцифрових активів, які гарантуються як Maker Dai, існує проблема розуміння. Для звичайних щоденних користувачів термін може здатися складним. Crypcore застосує дуже просту систему рівнянь розчинності із зручними для розуміння рівняннями та параметрами.

Як працює Crypcore?

Crypcore взято з Monero, який побудований на криптографічному протоколі, який є криптографічно безпечним і абсолютно анонімним, Crypcoreecosystem інтегрує рівняння платоспроможності, чисту криптовалюту та протокол Cryptonote для створення монет, які мають стабільні ціни з стабільністю цін, що досягається при середньому збільшенні застави з коливання цін.

Для цього ефекту Crypcore - це стабільна монета, яка працює принципово іншим способом, ніж традиційні стабільні монети, ми будемо називати її «Динамічна стабільна монета» (DSC). Crypcore отримає гарантію від зборів, що стягуються на біржі Crypcore, ця плата буде додана до гарантії монети Crypcore, щоб вона завжди збільшувала гарантію та підтримувала стабільність ціни на Crypcore. Crypcore розглядається не як стабільна монета для традиційних криптовалют, а навпаки, новий і інноваційний підхід до досягнення цінової стабільності в криптовалютному просторі.

Протокол криптонотів

Протокол Cryptonote - це протокол рівня додатків, який був створений для вирішення проблем, пов'язаних з протоколом Bitcoin. Криптонот вперше з'явився в 2012 році, а прорив білої книги був виданий 17 жовтня 2013 року, найпопулярнішими монетами, заснованими на протоколі Cryptonote, є Monero (Crypcore, взятий від Monero) та bytecoin. Криптонот заснований на криптографічному "Кільці, що простежується", виготовленому Е. Фуджисакі та К. Сузукі.

Особливості CrypCore Особливості

Поясніть задум

Стабільні монети: Тому що CrypCore наповнений підтримкою стабільних та прозорих цін

Можемо обмінюватися іншими криптовалютами: там ми можемо легко здійснити інші криптовалюти з ідеальною екосистемою

Переказ на дебетову карту: CrypCore приймає боргові картки для придбання криптовалюти, але їх потрібно прийняти

Доступний: Crypcore доступний, оскільки він має різні гаманці, які полегшать користування у світі

Безпечна висота: CrypCore використовує 3 шари для безпеки та кожну транзакцію

Анонімність: розгалужений CrypCore компанії Monero дуже хороший з точки зору конфіденційності та всіх транзакцій

Швидка транзакція: Оскільки впровадження високих технологій робить співпрацю.

Майбутній додаток Crypcore для ICO, Mobile Wallet буде запущений у травні 2020 року, ми можемо знайти на Android і iOS налаштування гаманця для хлопців, який буде на платформі.

Деталі розподілу токенів

Для продажу 65% жетонів

Для маркетингу - 10%

Для команди та підтримки 15%

Резерви 9%

Для Баунті - 1%

Ціна CRYP: 0,00001 ETH

Softcap: 3 мільйони

Тверда шапка: 7 мільйонів

Деталі команди CrypCore

Майкл Сотерброк, генеральний директор та засновник

Пітер Акпоруме, співзасновник

Шехзад Хан, CTO та розробник

Кашиф Хан, CMO



ПРАВА ІНФОРМАЦІЯ:

Веб-сайт: https://crypcore.com/




Подарунок Telegram: https://t.me/Crypcore_bounty




Tidak ada komentar