Розробки криптовалют

Share:

CryptoFlow має на меті подолати розрив між Crypto і Construction. Приваблюйте реальні проекти для інвесторів унікальним способом, використовуючи блокчейн. Директори CryptoFlow Developments мають понад 40-річний досвід у будівництві, впродовж багатьох років у них є клієнти, такі як Apple, CompuB, i-Connect, Al Mana Group, а також ряд окружних рад та Вони використовуються для завершення проектів на дуже високому рівні, оскільки деякі житлові будинки коштують понад 5 мільйонів фунтів.
Кожен проект, який отримав зелене світло в рамках процесу розробки криптовалют, буде повністю реалізований відповідно до того ж високого стандарту.

CryptoFlow Developments має унікальну установку, яка дозволяє продовжувати фінансувати все більше та більше проектів розвитку без обмежень.
Приєднавшись до проекту, ви можете відстежувати його побудову в режимі реального часу, використовуючи відео в реальному часі, а також щомісячні звіти про хід розробки проекту з точки зору бюджету та планування безпосередньо у вашому профілі користувача.
Веб-сайт та додаток оснастяться повністю інтегрованим зручним для користувача інтерфейсом, який дозволить клієнтам легко інвестувати в нові проекти як на локальному, так і на глобальному рівні за кілька кліків.
Інвестиції в нерухомість ніколи не були простішими.

Фінансування проекту
Кожен проект з розробки криптовалют пройде початкові етапи фінансування. Це буде зроблено, розподіливши кількість слотів для кожного проекту на різну суму, щоб задовольнити кожного інвестора.

Віха
Під час раунду фінансування будуть визначені різні етапи. Після досягнення віхи кошти будуть виділені на придбання. Якщо проект не досягає фінансування, всі інвестиції повертаються.

Управління проектами
Кожним проектом керуватиме місцевий керівник проекту. CryptoFlow Developments контролюватиме повний розвиток, за необхідності, вчасно та з максимально високими характеристиками.

ЯК РОБОТИ:

CryptoFlow Developments отримують доступ до кожного проекту, щоб забезпечити реалізацію поданої пропозиції. Буде проаналізована повна вартість проекту, а результати, які можна досягти, і умови отримання прибутку будуть розраховані, щоб отримати максимальну віддачу для наших інвесторів.
Проекти пропонуватимуться за різними тарифами, зі слотами для різних інвесторів. Щоб інвестувати в проект, вам потрібно придбати CFD монети безпосередньо у CryptoFlow Developments. Ці монети потім фіксуються в необхідному слоті. Після завершення проекту CryptoFlow Developments викупить у вас ці монети з витратами, пов’язаними з початковими інвестиціями плюс відсоток прибутку, отриманого від проекту після сплати податків і зборів.
Жоден проект не буде реалізований, поки не буде досягнута віха. Оскільки ваші інвестиції пов'язані з майном, ви завжди будете підтримувати цю безпеку.
Чим більше проектів доступно для раунду фінансування, тим вони будуть розміщені у розділі проекту. Там ви можете побачити суму коштів, необхідну для кожного проекту, очікуваний дохід, часові рамки та вартість слота.

Проект CFD Token:

Токени проекту CFD надають можливість інвестувати кошти в розробку нового майна, нерухомості, реконструкцію чи реставрацію конкретного проекту, купуючи жетони, виділені слотам у кожній розробці.
Купивши слот для конкретного проекту, ви отримаєте дистрибутив жетонів, що еквівалентно сумі ваших інвестицій, які будуть заблоковані за допомогою смарт-контракту протягом періоду розробки.
Після завершення та продажу розробки ви отримаєте пропозицію від CryptoFlow Developments про обмін жетонів за ціною, яку ви заплатили за них, плюс частину прибутку, отриманого від розробки. Додаткова інформація та додаткові параметри описані у Білій книзі.

Один і той же маркер використовується двома різними способами.
Відкритий маркер CFD
Купуйте жетони CFD під час початкової ITO або на відкритому ринку, як тільки вони з’являються, і використовуйте ці жетони пізніше для ряду різних привабливих варіантів.

Проект CFD
Отримайте жетони CFD, пов’язані з місцями розробки проектів, і підтримуйте свої інвестиції та розвиток з часом

Початкова інформація про пропозицію маркера



Попередній вихід: 25 листопада
Вступив: 6 січня
50% БОНУС 1 раунд
6 січня
увійти
16 березня
40% БОНУС
2 раунд
16 березня
увійти
25 травня
30% БОНУС
3 раунд
25 травня
увійти
4 серпня
20% БОНУС

Команда CryyptoFlow

Баррі Дойл
Генеральний директор і засновник
Більше 20 років Баррі займався будівництвом, керуючи різноманітними проектами, від соціального житла до Дублінської міської ради до мільйонів доларів за проекти розкішного житла.
Його увага до деталей та своєчасна доставка також дозволили йому здійснити проекти для деяких з найбільших імен у світі, таких як Apple, створюючи для них кожен магазин в Ірландії з 2010 року.

Він також здійснив проекти для декількох великих компаній ОАЕ по всій Ірландії та Великобританії.
Він також займається комерційним виробництвом, безпосередньо працює з групою Porcelanosa в Іспанії та з такими клієнтами, як аеропорт Дубліна.
Ендрю Сільверман
Менеджер з операцій
Протягом останніх 20 років Ендрю, який спеціалізується на високоякісних житлових та комерційних рішеннях, має великий досвід в управлінні фінансовим управлінням проектів, а також має широкі знання в галузі механіки.

Завдяки вражаючому портфелю нерухомості, Ендрю є експертом у пошуку широких можливостей розвитку власності.
Колм Дойл
Менеджер з операцій
Пропрацювавши в будівельній галузі більше 15 років, Колм пройшов різні галузі електричної, механічної та домашньої автоматизації, управляючи мільйонами робочих місць.
Як експерт із системи домашньої автоматизації Legrand більше 10 років тому він пройшов цей маршрут і має широкі знання про те, як будинок він почуває і працює для потреб клієнтів, а також максимально економічно та екологічно. .

Корінь квадратного рішення

Команда розвитку

ІТ-послуги Square Root надають персоналізовані та професійні рішення та послуги для глобальних клієнтів.
Їх великий досвід роботи не тільки в технології Blockchain, а й їхній успіх у розробці програм та веб-додатків робить їх ідеальними партнерами. Поряд з цим виходить команда професіоналів у галузі розвитку бізнесу та цифрового маркетингу.
Вони розроблять повністю модернізований інтерактивний веб-сайт та додаток для розробки CryptoFlow.
Бен Маршант
Менеджер з інтернет-маркетингу
Завдяки своєму цінному досвіду роботи в мережі та комунікації та досвіду цифрового маркетингу, Бен є чудовим надбанням для компанії.
Це сертифіковано в CompTIA +, Network + та HTML / CSS.
Його пристрасть - це робота з компаніями та допомога їм зростати та мати велику базу задоволених користувачів.

додаткова інформація:
Веб-сайт: https://cryptoflow.co.uk/
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5199828.new#new
https://github.com/CryptoFlowCoin/CryptoFlowCoin/releases
info@cryptoflow.co.uk
https://discord.gg/t9RnpW2
https://twitter.com/CryptoFlowDevs
https://www.facebook.com/cryptoflowofficial/
https://t.me/cryptoflowdevelopments
Мій BTT: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2635975

Tidak ada komentar