SGC - Altın Destekli Güvenli, Kararlı, Kullanılabilir Kripto Para Birimi

Share:
GİRİŞ

Dünya ekonomisi, vaatlerini yerine getiremeyen muhtelif kripto para birimleri ve hükümetlerin kendi çıkarları için kontrol edilen fiili para birimleri ile doludur. Bu büyüyen soruna cevaben, Secured Gold Coin Pty Limited; Avustralya merkezli Secured Gold Coin (SGC coin) geliştirdi, başlangıçta yüzde 60 altın destekli jeton bırakan bir şifreleme para birimi, tamamen merkezsiz ve herhangi bir tüzel kişiliğin manipülasyonu olmadı. İlk piyasaya çıkarılan% 60'lık altın destekli jeton, ilk serbest bırakma sırasında madalyonu destekleyen altın miktarının, gelecekte SGC madalyonu veya Altının fiyat oynaklığından etkilenmediği anlamına gelir. SGC madeni paralar benzersizdir çünkü fiziksel para taşıma ihtiyacını ortadan kaldıran sanal bir cüzdan ile özel olarak küresel kullanım için yaratılmıştır.

SGC blok zinciri tabanlı yazılım sözleşmelerinin (akıllı sözleşmeler) avantajları, SGC madeni paralarının tüm kullanıcılar için merkezi olmayan, güvenli ve şeffaf olmasını sağlar. SGC başlangıçta belirtilen kripto para birimleri ve fiat para birimleri için değiştirilebilen standart dijital paralar kullanacaktır. SGC sahipleri, halka açık kripto para birimi döviz bürosundaki resmi listenin ardından madeni paralarını alıp satabilecekler. Tüm SGC madeni para kullanıcıları, paralarını ödeme yapmak veya havale yapmak için kullanma, paralarını kripto para birimi döviz piyasasında satma veya herhangi bir miktarda SGC madeni para alım satımı yapma hakkına sahiptir. Tüm fiziksel külçe altın, Singapur'daki Gold Silver Central Pty Limited'in güvencesi altında güvenli bir kasada saklanır ve muhafaza edilir ve altın sertifikası her ayın sonunda güncellenir. İçerik sigortası Lloyd’un Londra’sı tarafından sağlanmaktadır. Bu sigorta tüm külçe altlarına uygulanır ve 100 ABD Dolarından başlayarak hırsızlık, hasar veya kayıp durumunda külçe altının değerini kapsar.

Stratejik hedefimiz, dünya genelindeki tüm kullanıcılara dağıtılmış bir şifreleme para birimi sağlayarak dünya pazarını değiştirmektir. Aynı zamanda, vizyonumuz, gerçek talep ve arz temelinde adil bir piyasayı savunarak küresel topluma hizmet etmektir. 2020 Nisan'ına kadar, Secured Gold Coin Pty Limited'in küresel pazarda en az 250.000 kullanıcısı olduğu tahmin edilmektedir. Bu kullanıcı tabanının Aralık 2020'ye kadar 500.000'e yükselmesi bekleniyor.

KRİPO PAZARINDA SORUNLAR

Bankacılık Sistemindeki Zorluklar
Bankacılık sisteminde özellikle bugün işletmelerimizin temeli olan sınır ötesi ödemeler anlaşmasında bazı parasal konular var. Sistemin üstesinden gelmemiz gereken birçok doğal kusur ve zorluk var. Geleneksel bankacılık sistemimizin dezavantajları nedeniyle işletmelerimizin birçoğu mücadele ediyor. Merkezi bankacılık sistemi zorlukların kökeni olmuştur. Bankalar, kullanıcılardan ve işletmelerden buna bağımlı olmalarını isteyen merkezi bir otorite tarafından kontrol edilmektedir. Dolayısıyla, bir sınır ötesi ödeme olsa veya bankalardan bir kişinin parasıyla yapılmış bir işlem olsa bile, sırayla ağır ücret talep eden işlemi gerçekleştirmek için bankalara bağımlıdır. Bu yüksek ücretler, şirket kârının bir kısmını dörtnala koydukları için işletmeler için uygun değildir.

Dahası, henüz tam otomatik bir bankacılık sistemi geliştirmedik ve bu nedenle manuel hatalar insan hatalarına eğilimli hale geliyor. Veri güvenliğimiz ve finansal sorunumuz için merkez bankasına bağımlıyız ve bu nedenle savunmasız durumdayız. Finansal defterlerimizin saklandığı veritabanları, bilgisayar korsanlığı girişimlerine de duyarlıdır. FCA tarafından şimdiye kadar kaydedilen en büyük dava, bankanın şimdiye kadar en yüksek miktarda para cezasına çarptırıldığı Barclay Bank davası olup, mali suç risklerinin kötü yönetimi için 72 milyon £ olan FCA tarafından ceza kesilmiştir1. Bununla birlikte, meseleler halen devam etmekte ve Barclays Boss Bay James Staley, 2018 yılında FCA ve PRA tarafından ortaklaşa ihbar skandalı üzerine 642.430 £ tutarında para cezasına çarptırılmıştır.

Kripto para birimlerinin zorlukları

Geleneksel yatırımlar ve borsa konularının üstesinden gelmek için kripto para birimleri tanıtıldı. Bir şifreleme para birimi, işlemlerin güvenliğini sağlamak, ek birimler oluşturulmasını kontrol etmek ve varlıkların transferini doğrulamak için şifreleme kullanarak bir değişim aracı olarak çalışmak üzere tasarlanmış bir dijital varlıktır. Kripto para birimleri, dijital para birimlerinin alt kümesi olarak ve ayrıca alternatif para birimlerinin ve sanal para birimlerinin alt kümesi olarak sınıflandırılır. Başlangıçta, geleneksel yatırım prosedürlerinde karşılaştığı sorunları çözüyor gibiydiler ama aynı zamanda kendi içlerinde de sınırlamalar ve zorluklar var. Bir süre zarfında, kripto para birimleri aşağıdaki şekilde gelişir,

Döviz Paraları

BTC, ETH ve LTC gibi para birimi belirteçleri / madeni paralar fiat parasının yerini aldı. Bir ödeme yöntemi olarak kullanılırlar ve gerçek fiatlar için alınıp satılabilirler. Kullanıcılar bunları, çeşitli şifreleme risklerinin trendleri nedeniyle, Bitcoin’in en üstte yer alması değerinde bir artış gösteren yatırımlar olarak kullandılar. Ancak bu paralar özellikle bitcoin kuruluşundan bu yana inanılmaz derecede değişken olmuştur. Bitcoinin fiyat oynaklığı, Ekim 2016 sonu için bitcoin endeks değerinin, sadece bir yılda, 17 Aralık 2017'de 19.783.06 ABD dolarına ulaştığı aşağıdaki grafikten görülebilir.

VARLIKLI YEDEKLEME HİBRİT PARALAR - UMUT

Bitcoin ve Ethereum piyasaya sürüldükten sonra, kriptokrasi piyasasını geliştirmek için sürekli araştırmalar yapıldı. Kripto para birimleri temel yatırım temelli ticari para birimlerinden faydalı paralara, güvenlik paralarına, varlık destekli paralara ve şimdi de melez paralara dönüşmeye devam etmiştir.

Varlığa dayalı madeni paralar gelecek için buluştur. Bunlar, gerçek kıymetli varlıklarla desteklenen, çoğunlukla 1: 1 oranındaki blok zinciri sikkeleridir ancak bir platformun ihtiyacına bağlı olarak değiştirilebilir. Madeni parayı gerçek dünyadaki maddi veya maddi olmayan maddi değeri olan bir nesneyle desteklemek, madeni para değerini tam olarak desteklendikleri değerde yapar. Bu nedenle, varlıkların değeri düşüp düşmediği sürece dijital varlıkları kaybetme riski asla yoktur.

Varlık destekli madeni paraların altında, altın destekli madeni paralar, sabit altın fiyatları nedeniyle en güvenli ve en yaygın olanıdır. SGC, izleyiciye en iyi varlık destekli ödeme seçeneğini en iyi şekilde sunabilmek için, altın stabilitesine ve kripto kullanılabilirliğine sahip ilk piyasaya sürülen% 60 altın destekli bir jeton geliştirmiştir. SGC madalyonu, ilk serbest bırakma tarihinde% 60 oranında altın olacak ve bu, serbest bırakma sırasında madalyonu destekleyen altın miktarının, gelecekte SGC madalyonunun veya altının fiyat oynaklığından etkilenmeyeceği anlamına gelir.

SGC madeni para, sadece maddi destekli bir madeni para değil, bir çevrimiçi e-ticaret platformunda ödemekten SGC PAY Banka Kartı aracılığıyla satış noktası ödemelerine kadar çeşitli ödeme seçeneklerinde kullanılabilecek melez bir madeni paradır. Hibrit paralar geleceğin bir şeydir. SGC, güvenli ve istikrarlı bir varlık destekli madalyonun tüm özelliklerinin yanı sıra bir hizmet madalyonunun kullanılabilirliğini elinde bulunduran SGC, dünyanın karşı karşıya olduğu tüm ödemelerin ve kripto sorunlarının çözümüdır.

SGC HİBRİT PARA

PAZAR ARAŞTIRMASI
Varlığa Dayalı Paralar İçin Piyasa Potansiyeli
İnsanlar genellikle dijital para birimlerinin herhangi bir maddi varlık tarafından desteklenmeden nasıl değer kazanabileceğini sorguluyor. Cevap: fiat para birimlerinden daha dayanıklı, bölünebilir, elverişli, kıt ve aktarılabilir olmalarıdır. Ancak varlığa dayalı belirteçler / madeni paralar olarak bilinen maddi varlıklar tarafından desteklenen çeşitli dijital para birimleri vardır. Varlık destekli dijital para birimlerinin en popüler olanı, değerlerini sürdürmek için fiziksel altına sahip Altın destekli paralardır. Varlık destekli potansiyel madeni para piyasası büyüklüğü daha büyüktür ve petrol, altın, fiat para birimleri, elmaslar, emlak, şirket hisseleri, sanat eserleri, fikri mülkiyet vb. Farklı varlıkları kapsar.

Farklı varlık kategorilerinin her biri: maddi ve maddi olmayan varlıklar (örneğin, altın ve telif hakkı), maddi ve maddi olmayan varlıklar (örneğin ham petrol ve sanat eseri), taşınır ve taşınmaz olmayan mallar (örneğin, arabalar ve gayrimenkuller), depolama ve işaretleme için farklı bir prosedür ve protokol. Bu nedenle, varlıkların madeni para olarak düzenleyebilecekleri, varlıkların özünü, depolama kapasitelerini ve değerleme mekanizmalarını göz önünde bulundurabilecekleri güvenilir bir taraf tarafından tutulmaları gerekir.

Banka Kartı Ödemeleri İçin Piyasa İstatistikleri
Banka kartı ödemeleri, 2006 yılına göre iki katına çıktıkça artmıştır. SGC PAY Banka Kartı işlevi, banka kartı ödemelerinin kullanım potansiyelinin yüksek olması nedeniyle talebini artıracaktır. ABD Federal Rezervi tarafından 2016 yılında yapılan bir araştırma, ABD'de banka kartları kullanılarak yapılan işlemlerin değerinin 2012'de 2,1 trilyon dolardan 2015'te yaklaşık 2,6 trilyon dolara yükseldiğini; ABD’deki işlem hacmi 2012’de 56,5 milyar’dan 2015’te 69,5 milyar dolara yükselmiştir; bu, sırasıyla% 23.81 ve% 23'lük bir değer ve hacim artışıdır.

Hindistan'da banka kartı kullanan işlem sayısı 12 aylık dönemde 133,97 milyondan 267,51 milyona çıktı. 2016'da da aynı şekilde, İngiltere'de 13.11 milyar banka kartı işlemi vardı; Hollanda'da 3,74 milyar; ve Almanya'da yaklaşık 3 milyar. Bu yükseliş eğiliminin, yalnızca SGC madeni paralarına olan ihtiyacı ve talebi arttıran devam etmesi beklenmektedir. SGC, Master Card ve Visa Card entegrasyonu sonucunda bankamatik kartı sahipleri arasında transfer edilemenin temel işlevini taşıyacaktır. Benzer şekilde, istatistiklere göre, ABD'nin o zaman tirajında ​​yaklaşık 210 milyon Master Card banka kartı var. Sadece bu değil, bu konudaki istatistikler dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar tarafından kullanılan 867 milyon banka kartının olduğunu söylüyor.

NEDEN SGC

Rakip analizi

Altın destekli dijital para birimleri sunan şirketlerin çoğu, güvenlik baş ağrısından veya ilgili diğer risklerden kaçınmak için herhangi bir fiziksel altın depolamak konusunda isteksizdir. Ayrıca, altın rezervlerinin güvenliğini sağlamak için kendi sistemlerinde yer almak için herhangi bir üçüncü tarafa bağımlı olmak istememektedirler. Güvenli Altın Sikke, ortaklarıyla birlikte fiziksel altını güvenli bir kasada saklarken zorluklarla yüzleşmeye hazır. Bu nedenle, SGC madeni paralarının kullanıcısı olduğunuzda, başlangıçta piyasaya sürülen SGC madeni paranızın% 60'ına eşdeğer olan fiziksel altın, cüzdan adresinize eklenecek ve SGC Blockchain Explorer'da görüntülenecektir. Bu nedenle, bir kullanıcı SGC jetonları satın aldığında, kullanıcının cüzdan adresine altın bir sertifika eklenir. Sertifika verildikten sonra, diğer adreslere satılsa bile cüzdan adresi aynı kalır. Bu, satın alınan SGC madalyonuna karşı sertifikada belirtilen altın fiyat ve miktarının aynı kalacağı ve aynı madalyonun yeniden satılması, değerlenmesi veya devalüasyonunda değişemeyeceği anlamına gelir.

SGC'yi varlığa dayalı dijital para bazlı sistemlerden ayıran diğer bir nedeni de SGC PAY Banka Kartı ile kullanılabilirliğidir. Güvenli Altın Para Pty Limited, kullanıcılarına SGC PAY Debit Card: SGC paralarını içeren ödemeler yaparak farklı ürünler satın alabilmeleri için SGC paralarının kullanımını artırmak için bu SGC PAY Banka Kartı işlevini sağlamaktadır.

Güvenlik :

Kullanıcılar tüm işlemleri takip edebilecek ve bu işlemler değişmez nezaket bloğu teknolojisi olacak.

İstikrar :

SGC madeni paraları değerleri ile sabittir çünkü diğer kripto para birimleri değerleri değiştikçe değerleri de değişmez veya tükenmez.
SGC madeni para, değerini istikrarlı tutacak yüksek talepte kalacak altınla desteklenmektedir. Böylece kullanıcılar SGC'yi döviz kuruyla yüksek döviz kuruyla değiştirdikleri zaman kesin bir fayda elde edecekler.
Kullanılabilirlik:

Kullanıcılar, farklı ürünler alırken ödeme yapmak için güvenli altın paraları kullanabilirler.

SGC madeni paralarını ticaret yapmak ve diğer şifreleme para birimleri ile değiştirmek veya küresel borsadan fiat almak için kullanabilirler.
Kayıt işlemi hızlı ve kolay olduğu için SGC paraları herhangi bir yeni kullanıcı tarafından kullanılabilir.

SGC PAY - Banka Kartı:
Kripto para birimi şimdiye kadar her yerde kabul edilmediğinden, SGC paralarını her yerde kullanılabilir kıldığı için SGC paralarını SGC paralarını kullanarak harcamanın çok yararlı bir yoludur.

SGC BLOCKCHAIN

Blockchain, hızlı, güvenli ve düşük maliyetli işlemlerin anında yapılmasını sağlayan merkezi olmayan dağıtılmış bir defterdir. Blockchain ile depolanan veriler bir kez girilemez, bu da onu sabit bir dağıtılmış defter yapar. Merkezi olmayan ve dağıtılmış bir mimari olan blockchain, ağdaki herkesin fikir birliği denilen işlem doğrulama mekanizmasında yer almasına izin verir, bu da onu güvenilir, güvenli, sahtekarlığa karşı ve veri depolamaya karşı dayanıklı hale getirir.



Bu özelliklerden ötürü, blockchain teknolojisi son zamanlarda endüstrilerin çoğunu çekmeyi başardı. Blockchain'in nihai faydası, dijital bilgilerin dağıtılmasını ancak kopyalanmamasını sağlamasıdır; bu, herhangi biri tarafından erişilebilir ancak silme, değiştirme, gizlenme veya tahrifat girişimlerini önler. Dijital bilgi binlerce ağ üzerinden çoğaltılabilir ve bu bilgiler düzenli olarak güncellenebilir ve bu daha sonra anında ağa yansır. SGC paralarının kaç defa satıldığına bakılmaksızın, hesap defteri en son bilgileri yansıtacaktır. Blok zincirindeki her blok, bir bütün olarak ağ içine gömülü verilerden oluşur ve tanım gereği, kamusal alan içindedir.

Yapılan her işlemi kaydeder ve doğrular, bu da güvenli ve güvenilir olmasını sağlar
Eşler arası işlemler için üçüncü taraflara ait olan ned atar.
Kullanıcılar tüm bilgileri ve işlemlerini kontrol ediyor
Komple, dayanıklı, zamanında, doğru ve yaygın olarak kullanılabilir
İşlem süresini dakikalara düşürün ve 7 gün 24 saat işlenir.
Merkezi olmayan sistem, bu nedenle, saldırıya uğramak daha az riskli

PARASI EKOSİSTEMİ

SGC madeni para, SGC blok zincirinde geliştirilmekte olan melez bir madeni paradır. SGC madeni para, kıyılabilir, yakılabilir, kapaklı ve duraklatılabilir bir madeni paradır. İlk piyasaya sürülen SGC Coin,% 60'ı altın tarafından destekleniyor ve% 40'ı geri kalanı kripto parçası. SGC madalyonu ilk piyasaya sürüldüğünde, piyasaya sürüldüğünde ve / veya yalnızca madende desteklendiğinde% 60 oranında altın olacak, daha sonra altın ağırlığı sabit kalacaktır ve fiyat en son altın fiyatına bağlı olarak değişecektir. Kripto fiyatındaki bir artış (madalyonun% 40'lık kısmı) altın bölümünün fiyatı, değeri veya ağırlığında bir artışa neden olmaz ve bunun tersi de geçerlidir. Her iki bölümün fiyatlarının da birbirinden bağımsız olduğunu not etmek önemlidir. SGC, SGC Blockchain Explorer'dan da doğrulanabilecek ilk kullanıcıların cüzdan adreslerine bağlı altın sertifikaları verecek.

Örneğin, serbest bırakma / fırlatma / madencilik sırasında SGC Coin 1 $ değerinde ise, bu fiyatın% 60'ına eşdeğer altın, jetona tahsis edilecek ve sertifika ilk kullanıcıların hesabının cüzdan adresine eklenecektir. Madeni para detayları ve madeni para başına altın aşağıdaki gibi olacaktır.

Daha sonra, madeni para başına altın aynı kalacak ve en son altın fiyatları tarafından kontrol edilecektir, oysa parçanın geri kalanının madeni para fiyatı piyasa talebine ve kullanıcılara bağlı olacaktır.

İlk Tahliye Sırasındaki Para
Para Başına Toplam Ücret (USD): 1 $
Bozuk Para Başına Fayda Fiyat (USD - 40%): $ 0.4
Madeni Para Başına Altın Fiyatı (USD - 60%): 0.6
Altın Başına Gram Fiyatı (USD): 40 $
Sikke Başına Altın (Gram): 0,015 gm
İlk Tahliye Sırasındaki Para
Para Başına Toplam Ücret (USD): 10 YTL
Bozuk Para Başına Fayda Fiyat (USD - 40%): 8.8
Madeni Para Başına Altın Fiyatı (USD - 60%): 1.2 $
Mevcut Altın Başına Gram Fiyatı (USD): 80 $
Sikke Başına Altın (Gram): 0,015 gm

PARA DETAYLARI

Bu etkinlik takvimi sadece gelecekteki para bültenlerinin bir yansımasıdır: talep ve arz bağlı olarak ve herhangi bir zamanda değişebilir. Bu programdaki sapmalara halka resmi bir açıklama eşlik edecektir. Ayrıca, mevcut SGC madeni para arzı, hiçbir zaman bir milyar SGC madeni parayı aşamaz.

BORSALARI

SGC'yi tüm büyük döviz borsalarında listeleme yönünde bir adım olarak, SGC, DCoin, BW, Simex, Coinbene, LATOKEN, COINSBIT, SGC DEX, Binance ve EXMARKETS dahil olmak üzere çeşitli potansiyel değişim platformlarında listelenecektir. Bu borsalar, SGC para cüzdanı hizmetleri aracılığıyla alım, satım ve ödeme işlemlerinin depolanmasını ve işlemlerini sağlayacaktır. Müşteriler, büyük kripto para birimlerinin çoğunu ve SGC için başlıca fiat para birimlerini değiştirebileceklerdir; Ayrıca, SGC değişimi Eylül - Ekim 2019 tarihleri arasında tamamen işlevsel olacaktır.

ÖDEME ÇÖZÜMLERİ

SGC Coin sadece bir varlık destekli kriptocoin değil, hibrit bir jeton olarak çalışıyor. Bir yandan, ilk piyasaya çıkış bedeli% 60 oranında desteklenirken, diğer yandan E-ticaret platformumuzda faydalı bir madeni para olarak kullanılabiliyor, borsalarda alınıp satılıyor ya da daha fazla ödeme için SGC PAY Bankamatik Kartımızla entegre edilebiliyor seçenekler. Para birimini gittiğiniz her yerde erişilebilir kılmak için SGC, SGC kullanılabilirliği için çeşitli yöntemler sunar. Bu seçenekler SGC'yi ihtiyaç ve tercihlerinize göre istediğiniz zaman ve istediğiniz zaman hazır hale getirir. Çevrimiçi e-ticaret platformlarında ödemeler yapmaktan SGC PAY Banka Kartı ile satış noktası ödemesine, ticaretten mobil uygulamadan para gönderip almaya kadar SGC para SGC kullanıcı içeriğini yapmak için tüm seçeneklere sahiptir.

SGC Cüzdanı

Güvenli Altın Para Pty Limited, kullanıcıların işlem yapmalarını ve kendileri tarafından yapılan işlemlerle ilgili bilgileri görüntülemelerini kolaylaştıracak şifreleme cüzdanını geliştirmiştir. SGC, kullanıcılarına olabildiğince fazla seçenek sunmayı hedefleyen SGC Cüzdanını, SGC Web Cüzdanı, SGC Mobil Cüzdanı (Android, iPhone) ve SGC Masaüstü Cüzdanı (Windows, Linux, MAC) dahil olmak üzere birden fazla platformda geliştirmiştir. SGC cüzdanımız kullanıcının
Yeni Hesap Oluştur: Kullanıcılar, tüm platformlardaki SGC Cüzdan uygulamalarından yeni cüzdanlar oluşturabilir. Bu yeni kimlik bilgilerinin üretilmesi anlamına gelir.
Hesapları Al: Bir kullanıcı, KeyStore dosyasını veya özel anahtarları kullanarak zaten mevcut olan hesapları SGC Cüzdanına aktarabilir.
Şifre ve Kalıp Güvenliği: SGC şifre ve kalıp güvenliği kullanmıştır. Bu, bir parola veya örüntü ile anahtar şifrelemeyi (mobil cihazlar için) içerir.
Hesap Bakiyesini Kontrol Et: Bir kullanıcı hesap bakiyesini kontrol edebilir.

Cüzdandaki Genel Hesap Bakiyesini Kontrol Edin:

İşlemleri Kontrol Et:
İşlem Geçmişini Kontrol Et:
SGC Coinlerini Gönder: Bir kullanıcı, işlem ücretini istediği gibi ayarlayarak SGC paralarını cüzdanından gönderebilir. Bir kullanıcının işlemden önce hesabın şifresini sağlaması gerekir.
SGC PAY Banka Kartını Entegre Edin: SGC cüzdanı, SGC Paraları için ek bir kullanılabilirlik özelliği sağlamak amacıyla SGC PAY Banka Kartı entegrasyonunun işlevselliği ile birlikte gelir.
Sözleşme Dağıtma: Kullanıcılar, çalışma zamanında özel anahtar sağlayarak SGC Cüzdanlarından sözleşmeler yapabilir. İşlem sırasında hiçbir anahtar kaydedilmeyecektir.

SGC ONLINE MAĞAZA

E-ticaret, müşterilerin katılabileceği bir etkinliktir. Çevrimiçi hizmetler üzerinden veya internet üzerinden ürün satın alma veya satmayı içerir. Elektronik ticaret, mobil ticaret, elektronik fon transferi, internet pazarlaması, çevrimiçi işlem işleme veya elektronik veri değişimi gibi teknolojilere dayanır. SGC, Avustralya, Kanada, Çin, Dubai, Hindistan ve Birleşik Krallık'tan katılan tüm tüccarların bu satıcılar tarafından sağlanan mal ve hizmetler için bir ödeme şekli olarak SGC paralarını kabul edeceği bir çevrimiçi E ticaret platformu geliştirecektir. Müşteriler, mevcut olacakları zaman SGC'den veya global döviz piyasalarından ilave SGC sikke satın alabilirler. Bu platformda, üçüncü taraf kuruluşların eşyalarını gelip satmalarına izin verilecek. Eşyalarını sattıklarında bu partiler SGC paralarını kabul edecektir. Tüccarlar, E-ticaret platformuna ücretsiz olarak kaydolabilecekler. Tüccarlar, e-ticaret platformumuza SGC web sitemizden kaydolmaya başlayabilir. Platformumuz 2020 Mart'ında çalışmaya başlayacak.

SGC PARASI SATIŞI

Katılın: sale.securedgoldcoin.com
İletişim Kimliği: sale@securedgoldcoin.com
SGC Satış Başlangıç ​​Tarihi: 04 Ekim 2019
Özel Teklif Bitiş Tarihi: 14 Ekim 2019
SGC Satış Arzı: 1 Milyon
Para Fiyatı: 1 ABD Doları
Kabul edilen para birimleri: BTC, ETH, USD

YOL HARİTASI

Ekibimiz





Daha fazla bilgi ve bugün Güvenli Altın Para sosyal medyaya katılmak için lütfen şu kaynakları izleyin:

WEB SİTESİ - https://www.securedgoldcoin.com/
TWITTER - https://twitter.com/SGC___official
FACEBOOK - https://www.facebook.com/sgccoinofficial
LINKEDIN - https://www.linkedin.com/company/sgc-official-secured-gold-coin/
TELEGRAM - https://t.me/securedgoldcoin_SGC
ORTA - https://medium.com/@SGC_official
WHITEPAPER - https://www.securedgoldcoin.com/dosya/SGC_Whitepaper_V_1.0.1.pdf
BİR PAGER - https://www.securedgoldcoin.com/dosya/SGC_Onepager_V_1.0.0.pdf

Kullanıcı Adı: elsa456
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2635975
SGC Cüzdan Adresi: 0x4F329Fcbf64dc9dc73C73178dfB8De66eB9A43bc

Tidak ada komentar